-->

Eline De Munck maakt erg heuglijk nieuws bekend: "Proficiat, geniet ervan!"

Eline De Munck maakt erg heuglijk nieuws bekend:
Maandag 23 Januari 2023 - 13:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Eline De Munck heeft iets leuks te vieren en daar vertelt ze maar al te graag meer over op sociale media. Ze deelt ook meteen enkele pikante kiekjes om het nieuws aan te kondigen.

Vroeger een bekend tv-gezicht, nu een succesvolle onderneemster. Eline De Munck gooide het over een totaal andere boeg en met haar brillenmerk ‘Odette Lunetten’ scheert ze nu hoge toppen. Ook in haar privéleven gaat het haar voor de wind, want ze is ondertussen al even getrouwd met ‘Rundskop’-regisseur Michaël Roskam.

Eline laat weten dat ze iets te vieren heeft, want ze is gisteren 35 jaar geworden. “35 and fabulous”, klinkt het enthousiast. “Klaar om het komende jaar te knallen in al mijn ‘zijn’. Klaar om mijn bedrijf vol ambitie en liefde verder uit te bouwen. Klaar om een geweldige vrouw te zijn voor mijn man en plusmama voor mijn pluszoon. Klaar om vol power en vrouwelijkheid mezelf verder te ontwikkelen”, schrijft ze.

In de comments wensen haar volgers haar een fijne verjaardag toe, maar toch lijken ze vooral aandacht te hebben voor de foto’s die Eline post. Zo showt ze haar billen in een erg weinig verhullende outfit. “Sexy”, “Hot”, “Ferme tijger”, “Amai”, “Damn”, “Ziet er super uit” en “Machtige foto’s”, reageren ze onder meer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eline De Munck // Odette Lunettes (@elinedemunck)

TAGS  I  Eline De Munck