-->

"Degoutant": Eline De Munck post wel erg gewaagde foto's en krijgt harde kritiek

Maandag 23 Januari 2023 - 18:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Eline De Munck vierde gisteren haar 35ste verjaardag en ze trok ook meteen haar stoute schoenen aan. De onderneemster liet zich op Instagram weer van haar meest speelse kant zien, maar ze krijgt nu bakken kritiek over zich heen.

Eline De Munck mocht gisteren 35 kaarsjes uitblazen. Dat nieuws maakte ze zelf bekend op haar Instagrampagina. “35 and fabulous”, schrijft ze onder enkele gedurfde foto’s. Wat meteen opvalt is dat Eline wel heel weinig aan de verbeelding overlaat, want ze draagt een erg pikante outfit.

Hoewel ze ook complimentjes krijgt, staan de comments toch vooral vol met commentaar. “Met de jaren minder en minder kleren. Playboy voor je pluszoon”, “Skelet met lingerie”, “Vroeger was je mooier”, “En jij denkt dat je een goeie vrouw bent voor je man als je met je vrijwel blote kont op Instagram gaat staan?” en “Je ziet er wel heel mager uit”, klinkt het onder meer.

Erg nare reacties die andere volgens duidelijk niet kunnen appreciëren. “Laat ze maar zeggen, Eline. Je ziet er stralend uit”, “Niks aantrekken van die reacties”, “Ik lees hier veel negatieve reacties. Wat is hun probleem eigenlijk?” en “Wat een negatieve mensen lopen er toch rond. Allemaal haters”, schrijven zij dan weer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eline De Munck // Odette Lunettes (@elinedemunck)

TAGS  I  Eline De Munck