-->

'Familie'-acteur Jef De Smedt maakt bijzonder nieuws bekend: "Amai, proficiat!"

'Familie'-acteur Jef De Smedt maakt bijzonder nieuws bekend:
Maandag 23 Januari 2023 - 20:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Jef De Smedt staat al vanaf dag één op de set van ‘Familie’. Al meer dan 30 jaar kruipt hij in de huid van Jan Van den Bossche. Nu heeft de 66-jarige acteur wel iets heel bijzonders te vieren.

Afgelopen weekend mocht Jef De Smedt zijn moeder uitgebreid in de bloemetjes zetten. Ze vierde gisteren haar 95ste verjaardag. “Klinken op mijn moeders verjaardag, 95 jaar, met een lekker glaasje champagne”, laat de acteur weten op Instagram. Daar zien we Jef samen met zijn mama poseren. 95, maar nog steeds een fiere dame.

De gelukswensen stromen binnen in de reacties. “Santé”, “Proficiat aan deze knappe dame”, “Gelukkige verjaardag aan je mama”, “Gefeliciteerd”, “Amai, bravo” en “Samen genieten”, willen Jefs volgers kwijt. “Ze ziet er nog altijd even stralend uit”, “Wat ziet ze er goed uit, en nog thuis wonen ook”, “Amai, ze ziet er veel jonger uit” en “Goed bewaard”, merken ze nog op. “Op naar de 100!”

De jarige job is in de wolken door de talloze felicitaties. “Mijn moeder dankt iedereen voor de leuke verjaardagswensen”, schrijft Jef nog op zijn profiel. “Haar kaarsje is nog lang niet uit”, besluit hij bij een foto van zijn dolgelukkige moeder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jef De Smedt Privé (@jefdesmedt)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jef De Smedt Privé (@jefdesmedt)

TAGS  I  Jef De Smedt  I  Familie