-->

Jitske Van de Veire lokt heel wat reacties uit met nieuwe foto in klein slipje

Jitske Van de Veire lokt heel wat reacties uit met nieuwe foto in klein slipje
Dinsdag 24 Januari 2023 - 13:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Onder het motto van zelfliefde deelt Jitske Van de Veire opnieuw een kiekje op Instagram waarop we haar te zien krijgen in lingerie. Haar volgers hebben daar meteen wat over te zeggen.

Jitske Van de Veire, de dochter van de bekende radiopresentator Peter Van de Veire, heeft opnieuw een bijzonder plaatje op haar Instagrampagina gepost. De blondine, die body positivity hoog in het vaandel draagt, laat wel eens vaker wat meer zien van haar lichaam en dat doet ze nu opnieuw.

Zo post ze deze keer een foto waarop ze voor de spiegel poseert met weinig kleren aan. Zo draagt ze enkel een slipje en een kort topje. “Felt cute”, staat er op het kiekje te lezen. “Zelfliefde”, schrijft ze ook nog in de beschrijving onder de post. Jitske krijgt meteen heel wat reacties binnen van haar volgers.

Zij laten namelijk weten dat jezelf graag zien cruciaal is. “Daar begint alles mee, met zelfliefde”, “Go Jitske”, “Yes, yes, yes” en “Zelfliefde, heel belangrijk”, reageren ze. Daarnaast vinden ze ook dat Jitske er weer fantastisch uitziet. “Mooie meid”, “Vlam”, “Mooie tattoos” en “Mooie foto”, klinkt het onder meer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jitske Van de Veire (@jitskevandeveire)

TAGS  I  Jitske Van de Veire