-->

Is dit het laatste 'The Masked Singer'-seizoen? Ontwerpster praat mond voorbij

Is dit het laatste 'The Masked Singer'-seizoen? Ontwerpster praat mond voorbij
Dinsdag 24 Januari 2023 - 20:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Nog heel even geduld en onze vrijdagavond staat weer volledig in het teken van ‘The Masked Singer’. Vanaf 3 februari om precies te zijn. Dat het programma razend populair is, hoeven we u niet meer te vertellen. Maar wordt er wel nog een vervolg gebreid aan de succesformule?

Zaterdagavond werden nog drie nieuwe pakken bekendgemaakt: Champignon, Soaperstar en Groot Licht. Het Laatste Nieuws sprak met Veerle Moyson, de executive producer van ‘The Masker Singer’, die de pakken mee bedenkt. Het hele proces start vanuit haar brein. “Telkens als me iets te binnen schiet, sla ik dat op. Om de zoveel tijd leg ik al die ideetjes voor aan de twee stylistes. En uit al die voorstellen distilleren we een lijstje van personages die we nodig hebben voor een seizoen”, legt Veerle uit.

Dit jaar wordt het grootser dan ooit, met maar liefst 14 pakken. Én de lat ligt enorm hoog. “We zorgen ervoor dat het een goede mix is uit allerlei categorieën, zoals dieren, fruit en groenten, mythische figuren en personages die vooral de jongste kijkers leuk vinden”, klinkt het. “Ik wil niet té onbescheiden klinken, maar als ik naar andere landen kijk, dan vind ik toch dat onze pakken meer 'leven’”, geeft Veerle toe.

Er komt dus heel wat bij kijken. Zoveel zelfs dat ze al begonnen is met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Op haar gsm heeft Veerle al een hele lijst met mogelijke personages opgeslagen. “Vanaf vrijdag 3 februari komt seizoen 3 van 'The Masked Singer' op het scherm, maar ik ben al bezig met seizoen 4. Dit zijn allemaal ideetjes voor mogelijke personages. Top secret”, biecht ze op. Waar ze de lippen normaal stevig op elkaar houdt, lijkt ze nu wel al te verklappen dat er volgend jaar zeker nog een reeks volgt.

TAGS  I  The Masked Singer