-->

Annelien Coorevits komt tot pijnlijk besef: "Ik kwijnde weg in zelfmedelijden"

Annelien Coorevits komt tot pijnlijk besef:
Woensdag 25 Januari 2023 - 21:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Momenteel schittert Annelien Coorevits in ‘Over De Oceaan’. De eerste dagen van die trip waren hels voor de ex-Miss België en in een nieuw interview vertelt ze daar nu meer over.

Deze week konden we kijken naar de tweede aflevering van ‘Over De Oceaan’. Veel kijkers kregen bij het zien van de eerste aflevering al medelijden met Annelien Coorevits, omdat zij erg zeeziek werd. “Vanaf het moment dat we vertrokken, was ik misselijk”, geeft ze toe aan Nina. “Dat zorgde toch even voor een soort kortsluiting in mijn hoofd. Het pijnlijke besef: waar ben ik aan begonnen”, vertelt ze.

Ook stopte die misselijkheid niet snel, want ze is een week flink ziek geweest. “Men had gezegd dat het na vier dagen beter zou gaan. Maar op dag zeven was ik nog altijd doodziek”, aldus Coorevits. “Ik had geen reserves meer en dus moest ik pillen beginnen nemen tegen die misselijkheid: elke vier uur, dag en nacht”, legt ze uit.

Omdat ze in het begin zo ziek was, mistte ze haar kinderen ook. “Ik had het constant koud, ik kon niks en ik kwijnde weg in zelfmedelijden. Het enige wat ik wilde, was mijn zetel thuis, bij de kinderen”, biecht ze op. Toch kon ze eindelijk genieten van de trip toen ze beter werd. “Zodra mijn zeeziekte voorbij was, heb ik er nog het meest van genoten van allemaal, denk ik. Drie weken totaal onbereikbaar. Wat een zaligheid, wat een bevrijding”, besluit Annelien.

TAGS  I  Annelien Coorevits  I  Over De Oceaan