-->

Jaar na herseninfarct van vrouw: Frans Bauer heeft slecht nieuws over gezondheid

Jaar na herseninfarct van vrouw: Frans Bauer heeft slecht nieuws over gezondheid
Dinsdag 24 Januari 2023 - 18:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

2022 was een hels jaar voor Frans Bauer. Zijn vrouw Mariska kreeg een herseninfarct en moest lang herstellen. Hoewel het nu beter gaat met zijn echtgenote, maakt Frans nu bekend dat ook hij onlangs kampte met een probleem.

Over minder dan twee maanden start de nieuwe tour van Frans Bauer en binnenkort komt ook zijn nieuwe duetalbum uit met de Nederlandse levensliedzangeres Sieneke. Juist voor deze grote release en in voorbereiding van de tournee, heeft Frans niet zo'n goed nieuws te melden. Zo verklapt hij in een nieuw interview dat hij door zijn rug is gegaan.

“Belachelijk eigenlijk. Ik tilde een gitaarversterkertje op, een niemendalletje in een klein doosje”, vertelt hij aan Dag Allemaal. “Je kan het met je pink optillen, zo licht weegt het. Maar toch moet ik daarbij een verkeerde beweging hebben gemaakt. Plots had ik pijn in m’n onderrug”, legt Frans uit.

Volgens de dokter was Frans geveld door een lumbago. Hij schreef Frans zalf, pijnstillers en ontstekingsremmers voor en de zanger mocht ook niet autorijden. Heel vervelend dus, tijdens de promotiecampagne voor zijn album en tournee. Ondertussen gaat het wel al beter met Frans. “Het was even schrikken, maar ik ben er goed van afgekomen. Nu ben ik weer als nieuw”, zegt hij al lachend.

TAGS  I  Frans Bauer