-->

Dieter Coppens kondigt ontzettend goed nieuws aan: "Eindelijk"

Dieter Coppens kondigt ontzettend goed nieuws aan:
Dinsdag 24 Januari 2023 - 12:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Een dag na zijn verjaardag mag Dieter Coppens geweldig nieuws delen. Wie de presentator graag aan het werk ziet op het kleine scherm, mag zijn beide pollekes kussen. Binnenkort mag tv-kijkend Vlaanderen hem opnieuw verwelkomen in het nieuwe seizoen van ‘Restaurant Misverstand’.

Eind vorig jaar kondigde de VRT nog aan dat het tweede seizoen van ‘Restaurant Misverstand’ in de maak was. De eerste reeks was dan ook een enorm succes. Nu maakte Eén ook eindelijk bekend wanneer we het programma weer op de buis mogen verwachten.

Kruis maandag 6 februari alvast aan in je agenda. Dan openen Dieter Coppens en chef-kok Seppe Nobels opnieuw de deuren van hun restaurant, en dat met een personeel dat volledig uit mensen met jongdementie bestaat. Niet alles loopt altijd van een leien dakje, maar zo willen ze aan de buitenwereld laten zien waartoe ze wel nog in staat zijn.

De trouwe Eén-kijkers zijn alvast door het dolle heen. “Joepie”, “Weer iets om naar uit te kijken zalig!”, “Topprogramma”, “SUPER”, “We verlangen al”, “Eindelijk”, “Fantastisch dat het terugkomt” en “Kijk ernaar uit, prachtig initiatief”, luidt het in de comments op Instagram. “Beste programma ooit”, denkt iemand er zelfs over.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eén (@eenbe)

TAGS  I  Dieter Coppens