Goedele Liekens klapt uit de biecht over dochters: "Heel wat tranen gelaten" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Goedele Liekens klapt uit de biecht over dochters: "Heel wat tranen gelaten"

Goedele Liekens klapt uit de biecht over dochters: "Heel wat tranen gelaten"

Goedele Liekens is naast politica en seksuologe ook de trotse mama van twee dochters. In een nieuw interview vertelt ze meer over haar kinderen en moet ze ook wat kwijt over een erg moeilijk moment.

In Dag Allemaal vertelt Goedele Liekens meer over verschillende belangrijke gebeurtenissen in haar leven. Waar ze het meest trots op is van alles wat ze bereikt heeft? Mama worden. “Da’s geen moeilijke vraag: mijn kinderen”, klinkt het duidelijk. Goedele heeft twee dochters, Merel en Céleste.

Haar jongste dochter Céleste studeert Neurowetenschappen en Merel heeft zich opgewerkt tot salesmanager in investeringsvastgoed. Haar oudste dochter woont ondertussen al samen met haar vriend in Antwerpen. “Toen ze verhuisde, had ik het daar best moeilijk mee”, geeft Goedele eerlijk toe. Dat ze toen ook corona had, maakte het niet gemakkelijker voor haar.

“Ik ben naar Antwerpen gereden met een auto vol spullen, heb die op de stoep gezet, van ver gewuifd en ben vertrokken”, legt ze uit. Ze heeft toen niet eens een kijkje kunnen nemen in het appartement van haar dochter. “Toen heb ik heel wat tranen gelaten”, biecht Goedele op. “Céleste heeft haar zus gebeld dat ik zat te huilen thuis, de klikspaan. Merel belde mij: ‘Maar mamaatje, wij komen nog dikwijls langs hoor’”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws