-->

Allison Scott onthult hoe het in de liefde zit na bedrog van ex-man Sean Dhondt

Allison Scott onthult hoe het in de liefde zit na bedrog van ex-man Sean Dhondt
Woensdag 25 Januari 2023 - 10:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

In 2021 liep het huwelijk tussen de Amerikaanse Allison Scott en Sean Dhondt op de klippen na het sextingschandaal met ‘Eveline’. Nog voor de scheiding uitgesproken was, viel Sean Dhont al in zwijm voor zijn huidige vriendin Maithé Rivera. In ‘Dag Allemaal’ doet nu ook Allison haar liefdesleven uit de doeken.

Met Sean Dhont is Allison Scott in ieder geval helemaal klaar. “Ik wens hem het allerbeste, maar hoef hem niet meer te horen”, besluit zijn ex-vrouw in het weekblad. “Hij laat me onverschillig. Die houding kan je zien als iets negatiefs, maar voor mij is het een goede zaak, in die zin dat wat hij doet mij niet meer raakt. Het kan me niet meer schelen wat er in zijn leven gebeurt. Het is mijn probleem niet meer.”

Duidelijk gebroken met haar ex dus. Sean is ondertussen twee jaar samen met zijn nieuwe vriendin Maithé, maar hoe zit het bij Allison in de liefde? Staat ze ervoor open? “Tot voor kort duwde ik iedereen die interesse toonde onbewust weg, waarschijnlijk om mezelf te beschermen. Door wat er in mijn huwelijk is gebeurd, ben ik veel kritischer en kamp ik met trust issues”, vertelt ze openhartig. “Al besef ik dat er ook ándere mannen zijn.”

“Sinds ik weer goed in mijn vel zit, sta ik zeker open voor iemand nieuw in mijn leven”, besluit ze. “Maar ik weet goed wat ik wil, en het is niet simpel om iemand te vinden die perfect in dat plaatje past. Ik leg mezelf geen druk op, maar als de juiste persoon mij op date vraagt, zeg ik nu ongetwijfeld ‘ja’”, aldus Allison.

TAGS  I  Sean Dhondt  I  Maithé Rivera  I  Allison Scott