Hanne Troonbeeckx maakt indruk in strak sportsetje: "Zo'n prachtig lichaam!" sexy
sexy

Hanne Troonbeeckx maakt indruk in strak sportsetje: "Zo'n prachtig lichaam!"

Hanne Troonbeeckx maakt indruk in strak sportsetje: "Zo'n prachtig lichaam!"

Hanne Troonbeeckx trakteert haar volgers op een opmerkelijk plaatje. We krijgen de presentatrice te zien in haar sportoutfit en daar hebben haar volgers meteen wat over te zeggen.

Hanne Troonbeeckx promoot maar al te graag een gezonde levensstijl op sociale media. Zo toont ze geregeld beelden van haar work outs of post ze een gezond receptje. Deze keer laat ze weten dat ze graag sport in de ochtend. “Om mijn energieniveau op pijl te houden, begin ik mijn dag graag met een beetje lichaamsbeweging”, schrijft ze.

Ze deelt ook meteen een kiekje waarop ze haar tweedelig sportsetje draagt. Hanne toont veel bloot en wat meteen opvalt is dat de 44-jarige presentatrice nog een heel strak lichaam heeft. “Super! Strak hoor, een voorbeeld voor wie gezond en slank door het leven wil”, reageert een van haar volgers al snel.

In de comments staat het ook vol met complimentjes, want haar volgers willen aan haar laten weten dat ze er opnieuw fantastisch uitziet. “Wow, prachtige blonde vrouw”, “Jij bent zo mooi”, “Zo’n prachtige lach en lichaam, Hanne” en “Mooie outfit ook”, schrijven ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws