Maakt Eline De Munck grote comeback op tv? Fans merken iets bijzonders op Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Maakt Eline De Munck grote comeback op tv? Fans merken iets bijzonders op

Maakt Eline De Munck grote comeback op tv? Fans merken iets bijzonders op

Het is intussen al een aantal jaar geleden dat we Eline De Munck nog op het kleine scherm zagen. Volgens fans komt daar binnenkort verandering in. Op vrijdag 3 februari gaat het langverwachte derde seizoen van ‘The Masked Singer’ van start en heel wat mensen zijn ervan overtuigd dat de brillenontwerpster dit jaar in een pak kruipt.

Dit jaar zitten er maar liefst 14 pakken in de wedstrijd, waarvan er nu al 12 bekend zijn. Leeuw, Tovenaar, Hippo, Raaf, Skiwi, Foxy Lady, Minotaurus, Kolonel Mops en Kosmos werden ons eerder al voorgesteld, dit weekend kwamen er nog drie pakken bij tijdens een exclusieve reveal party in Antwerpen: Champignon, Groot Licht en Soaperstar. Vooral over die laatste wordt nu heel wat geschreven op sociale media.

Soaperstar moet - what’s in a name? - een echte superster voorstellen, die aanbeden wordt door fans over de hele wereld. Vooral op TikTok is ze een enorme ster. Op sociale media zien we één naam steeds terugkeren: die van onderneemster en influencer Eline De Munck. Trouwe kijkers vinden dat het kostuum sprekend op haar lijkt.

“Soaperstar lijkt op Eline De Munck, zeker met die bril op”, “Ze heeft veel weg van Eline De Munck”, “Twee druppels water Eline” en “Kijk naar die bril”, reageert iedereen op Instagram. Eline is met haar Odette Lunettes dan ook een succesvolle brillenontwerpster. Bovendien kan ze een pakje zingen, dat bewees ze in 2007 in ‘Steracteur Sterartiest’. Schuilt zij achter het masker? Dat komen we binnenkort te weten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Populair

Laatste nieuws