Frans Bauer onthult hoe het écht gaat met zijn vrouw een jaar na herseninfarct Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Frans Bauer onthult hoe het écht gaat met zijn vrouw een jaar na herseninfarct

Frans Bauer onthult hoe het écht gaat met zijn vrouw een jaar na herseninfarct

In het begin van 2022 sloeg het noodlot toe voor Frans Bauer en zijn vrouw, want Mariska kreeg plots een herseninfarct. Nu, zo’n jaar later, laat de Nederlandse zanger weten hoe het met haar gezondheid is gesteld.

Frans Bauer en zijn vrouw Mariska hebben een horrorjaar achter de rug. Mariska kreeg uit het niets een herseninfarct en Frans vreesde zelfs even voor haar leven. “Een herseninfarct… Da’s niet niks, hé”, vertelde de zanger eerder al. In Dag Allemaal onthult de zanger dat ook hij nu herstelt van een gezondheidsprobleem.

Zo zakte hij onlangs door z’n rug enkele weken voor de release van zijn nieuwe duetalbum én in volle voorbereiding van zijn theatertournee. Ondertussen gaat het terug beter met zijn rug, maar hij kon de pijn al snel relativeren. “Ik heb gewoon pech gehad. Dus wil ik er nu ook niet te lang bij stilstaan”, aldus Frans.

Bovendien kan hij het ook goed in perspectief plaatsen. “Wat Mariska is overkomen, dát was pas erg”, geeft hij toe. Bovendien zal de vrouw van Frans nog een lange tijd moeten herstellen. “Mariska heeft nog een hele weg af te leggen, maar het gaat al véél beter”, zegt de zanger optimistisch.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws