Jaar na scheiding: stapt Jan Van Den Bosch uit Familie weer in huwelijksbootje? Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jaar na scheiding: stapt Jan Van Den Bosch uit Familie weer in huwelijksbootje?

Jaar na scheiding: stapt Jan Van Den Bosch uit Familie weer in huwelijksbootje?

Bijna een jaar geleden zetten Jan Van den Bosch, beter bekend als Zjef uit ‘Familie’, en zijn jeugdliefde Fran een punt achter hun huwelijk. Niet veel later vond de acteur opnieuw de liefde. Is hij nu al klaar voor een volgende stap?

Jan Van den Bosch en zijn ex-vrouw Fran besloten een klein jaar geleden uit elkaar te gaan. Het koppeltje was achttien jaar samen, waarvan drie jaar getrouwd. Samen hebben ze ook twee kindjes: Lou en Sam. “Sommige koppels groeien naar elkaar toe, wij groeiden uit elkaar. We waren allebei veranderd. Scheiden was de enige juiste beslissing”, besluit de acteur in Story.

Het koppeltje ging als goede vrienden uit elkaar, en de scheiding heeft Jan in ieder geval niet onzekerder gemaakt in de liefde. “Nee, integendeel. Ik weet veel beter wat ik verwacht van de liefde en ken mezelf veel beter”, denkt hij erover. “Met het ouder worden weet je ook beter welke vragen je aan elkaar moet stellen om elkaar snel te leren kennen.” Niet lang na zijn scheiding vond de acteur zelfs al opnieuw de liefde.

“Ja! Het gaat heel goed tussen ons”, wil hij erover kwijt. “Ik vind het makkelijker om nu verliefd te zijn dan op mijn twintigste”, geeft hij toe. Of hij ervoor openstaat nog eens zijn jawoord te geven? “In mijn omgeving zie ik mensen op latere leeftijd met een nieuwe grote liefde gelukkig zijn, dus ik geloof er nog in”, klink het bij de ‘Familie’-acteur. “Zeg nooit nooit, ik sluit niets uit.”

Populair

Laatste nieuws