-->

Astrid Coppens viert vandaag een zeer bijzondere mijlpaal: "Proficiat!"

Astrid Coppens viert vandaag een zeer bijzondere mijlpaal:
Woensdag 25 Januari 2023 - 09:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Het is feest ten huize Coppens, want Astrid Coppens wordt vandaag veertig jaar oud. Ze onthult ook meteen dat ze een groot feest zal organiseren om deze nieuwe voordeur goed te vieren.

Astrid Coppens mag vandaag veertig kaarsjes uitblazen en dat vind ze helemaal niet erg. “Ik voel me eigenlijk heel goed in mijn vel nu ik veertig ben. Het is niet van ‘Oh nee, nu ben ik veertig’”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. Bovendien is de grootste droom die ze had, vooraleer ze deze leeftijd bereikte, al uitgekomen. “Voor ik veertig ging worden, wou ik twee kindjes. Die droom is uitgekomen dus ik ben keiblij”, aldus Astrid.

Een speciale mijlpaal moet uitgebreid gevierd worden en dat is ze ook zeker van plan. “Een groot feest met al mijn vrienden, vooral al mijn vrienden van vroeger. Mijn broer komt ook van Los Angeles, zodat iedereen eens herenigd kan zijn”, legt Astrid uit. “Dat gaat heel plezant zijn, met heel plezante muziek. We gaan ons allemaal amuseren en dat is het belangrijkste”, besluit ze.

Op Instagram deelt ze vandaag al enkele kiekjes van haar vorige feestje. “Het leven begint op veertig”, schrijft ze er enthousiast bij. In de comments willen alle volgers van Astrid haar een dikke proficiat toewensen. “Happy 40”, “Proficiat Astrid! Looking fab as always”, “Geniet ervan” en "Gelukkige verjaardag, Astrid. Vier met de liefste mensen om je heen”, klinkt het meermaals.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ASTRID COPPENS (@oneandonlyastrid)

 

TAGS  I  Astrid Coppens