-->

Astrid Coppens doet straffe bekentenis drie maanden na bevalling: "Alles kwijt"

Astrid Coppens doet straffe bekentenis drie maanden na bevalling:
Vrijdag 27 Januari 2023 - 21:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Op 24 oktober mochten Astrid Coppens en haar man Bram hun tweede kindje verwelkomen, een dochtertje genaamd Joey-Lee. Hoe gaat het nu met de mama, zo’n twaalf weken na de bevalling? In een nieuw interview geeft ze zelf een update.

Astrid Coppens vierde op 25 januari haar veertigste verjaardag en ter gelegenheid van die grote mijlpaal geeft ze haar ziel bloot in een nieuw interview met Het Laatste Nieuws. De fiere mama laat weten dat ze zeer gelukkig is, want haar gezinnetje is eindelijk compleet. “Het zijn twee gezonde kindjes, dus ik kan mij eigenlijk niets meer wensen”, aldus Astrid.

Niet alleen met de kleine Joey-Lee gaat het goed. Ook de mama is al volledig hersteld van de zwangerschap. Ondertussen is de geboorte van haar tweede kindje zo’n twaalf weken geleden en Astrid is nu al alle zwangerschapskilo’s kwijt. “Ja, dat was eigenlijk redelijk snel”, geeft ze eerlijk toe.

Astrid heeft haar perfecte lijntje dus al weer terug, maar ze laat wel weten dat ze genetisch heel veel geluk heeft. “Die genen heb ik van mijn ouders meegekregen”, zegt ze al lachend. “Dus de kilo’s zijn er snel afgevallen”, besluit ze.

TAGS  I  Astrid Coppens