Jamie-Lee Six lokt heel wat reacties uit met opvallende kiekjes zonder make-up Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jamie-Lee Six lokt heel wat reacties uit met opvallende kiekjes zonder make-up

Jamie-Lee Six lokt heel wat reacties uit met opvallende kiekjes zonder make-up

Jamie-Lee Six deelt enkele eerlijke foto’s op haar Instagrampagina. De influencer laat zich van een totaal andere kant zien, want op de plaatjes draagt ze geen make-up en poseert ze in haar badjas. Daar hebben haar volgers meteen wat over te zeggen.

Als insider bij TAGMAG is Jamie-Lee Six bekend geworden bij jongeren, maar haar doorbraak bij het grote publiek heeft ze vooral te danken aan enkele tv-programma’s zoals ‘De Verraders’ en ‘BV Darts’. Ook is ze te zien in de jeugdserie ‘D5R’ en doet ze het bijzonder goed op sociale media.

Zo heeft de 24-jarige influencer maar liefst 271.000 volgers op Instagram en op dat platform deelt ze geregeld leuke content. Jamie-Lee post wel vaker knappe foto’s van zichzelf, maar nu trakteert ze haar volgers op enkele opmerkelijke foto’s. Zo krijgen we haar te zien met een badjas aan én draagt ze geen make-up. “Bare face Tuesday”, schrijft ze erbij.

Haar volgers zijn aangenaam verrast, want ze vinden Jamie-Lee nog steeds een leuke verschijning. Ook zonder make-up. “Heel mooi toch” en “Nog altijd even goed als anders” is de algemene teneur. “Echt een knappe dame”, “Mooie madam”, “Je bent een schoonheid” en “Beauty", klinkt het ook nog in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws