Margriet Hermans klapt uit de biecht over dochter Celien: "Het probleem is..." Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Margriet Hermans klapt uit de biecht over dochter Celien: "Het probleem is..."

Margriet Hermans klapt uit de biecht over dochter Celien: "Het probleem is..."

Niet alleen Margriet Hermans is erg populair geworden in 2022. Ook haar dochter Celien treedt meer en meer op de voorgrond. In een nieuw interview vertelt Margriet daar meer over.

Deze week vinden zowel de MIA’s als de Kastaars plaats en Margriet Hermans is uitgenodigd voor beide awardshows. De zangeres is bij de MIA’s zelfs genomineerd in de categorie ‘Vlaams Populair’. Sinds ‘Lekker blijven hangen’ wint ze de ene prijs na de andere. “Het zou nogal wat zijn mocht ik na Zomerhit en een Loftrompet ook nog naar huis gaan met een MIA”, vertelt ze aan TV-Familie.

Toch zou ze liever hebben dat haar dochter Celien Deloof eens in de bloemetjes wordt gezet. “Als ik kon, zou ik haar de MIA geven voor ‘Doorbraak van 2022’”, geeft Margriet eerlijk toe. Jammer genoeg is dat niet mogelijk. “Het probleem is dat artiesten zonder platencontract niet aan bod komen in zulke shows”, legt ze uit.

Toch vindt ze dat niet heel erg. “De belangstelling voor Celien is in elk geval opvallend toegenomen”, aldus Margriet. Zo zijn veel mensen volgens haar onder de indruk van de zangkunsten van haar dochter. “Dat maakt van mij uiteraard een heel fiere mama”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws