-->

Annelien Coorevits onthult meer over 'Temptation Island': "Daarom stopte ik"

Annelien Coorevits onthult meer over 'Temptation Island':
Vrijdag 27 Januari 2023 - 09:30   I   Foto: SBS   I   door Redactie

Annelien Coorevits schittert momenteel op tv in ‘Over de oceaan’. Toch is het al sinds ‘Temptation Island’ geleden dat ze een programma presenteerde. Nu onthult Coorevits ook waarom ze besloot om te stoppen met de realityshow.

Annelien Coorevits is erg openhartig in een nieuw interview met Nina. Zo vertelt ze niet alleen meer over haar avonturen in ‘Over de oceaan’, maar ook haar echtscheiding met Olivier Deschacht en haar carrière komen aan bod. Zo laat Annelien weten dat ze zeker tv wil blijven doen. Toch geeft ze toe dat ze wel kieskeuriger is geworden de laatste jaren.

“Er komen regelmatig voorstellen, maar ik doe geen dingen die in de lijn liggen van wie ik ben”, legt Annelien uit. Dat is eigenlijk ook meteen de reden waarom ze stopte met ‘Temptation Island’. “Ik heb dat jaren graag gedaan, maar hoe ouder ik werd, hoe meer ik voelde dat het tijd was om de fakkel door te geven”, klinkt het.Die fakkel gaf ze door aan Viktor Verhulst en aar heeft ze nog geen seconde spijt van gehad.

“Ik was in de dertig en een gescheiden mama van twee kinderen. Ik kon me nog moeilijk opladen om liefdesadvies te geven aan die jongeren, waardoor ik me ook geen goede presentatrice meer vond”, biecht Annelien op. “Het was moeilijk om naast een achttienjarige te zitten die dacht dat de wereld verging omdat zijn of haar lief een fout had gemaakt”, gaat ze verder. “Het werd te moeilijk om me in te leven, omdat hun wereld te ver van de mijne staat”, besluit ze.