-->

Rani De Coninck overladen met steunbetuigingen na dappere bekentenis: "Sterkte!"

Rani De Coninck overladen met steunbetuigingen na dappere bekentenis:
Donderdag 26 Januari 2023 - 21:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Eerder deze week las Raf Van Brussel een erg pakkende brief voor die Joe-collega Rani De Coninck voor hem en de luisteraars had geschreven. De presentatrice zal even niet te horen zijn op de radio omdat ze het mentaal even heel moeilijk heeft.

“Door het verlies van onze vrienden een halfjaar geleden, kraakte de pijn van het verlies van mijn grote zus plots door mijn ziel. De wonde ligt deze keer helemaal open, maar ik wil het verdriet niet onderdrukken”, schreef Rani De Coninck onder meer in de brief. De Joe-presentatrice wil haar kwetsbaarheid toelaten en dat lijken heel wat mensen te appreciëren.

Op haar Instagrampagina post Rani nu een lange boodschap over deze bekentenis. Zo geeft ze toe dat ze dit nieuws eerst niet wilde bekendmaken. “Maar kijk, vandaag ben ik heel blij dat ik de boodschap noodgedwongen aan de grote klok heb moeten hangen”, klinkt het. Zo is ze erg onder de indruk van de vele berichtjes die ze heeft gekregen en dat is volgens haar waar het écht om gaat. “Verdriet is geen probleem”, aldus Rani.

Ook staan de comments onder deze post vol met lieve berichtjes van haar volgers die heel veel bewondering voor haar hebben. “Neem je tijd en zoveel zakdoeken als nodig”, “Dikke knuffel”, “Mooi gezegd, Rani. Verdriet is een deel van het leven. Bedankt om dat nog eens te herhalen”, “Zo herkenbaar. Veel liefde” en “Je bent een mooi mens, Rani. Wat mooi en sterk om dit te delen, bedankt”, klinkt het onder meer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rani De Coninck (@ranideconinck)

TAGS  I  Rani De Coninck