Na zware periode kondigen Wout Bru en Natassia heuglijk nieuws aan: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na zware periode kondigen Wout Bru en Natassia heuglijk nieuws aan: "Proficiat!"

Na zware periode kondigen Wout Bru en Natassia heuglijk nieuws aan: "Proficiat!"

Chef-kok Wout Bru en zijn vriendin, ex-‘Expeditie Robinson’-deelneemster Natassia Van Kerkvoorde maken niet de makkelijkste tijd door. Kort na de geboorte van hun kersverse dochtertje Beau ging het al snel niet zo goed met de kleine spruit. Maar nu heeft het koppeltje eindelijk beter nieuws te melden.

Op 29 november 2022 sloten Wout Bru en Natassia Van Kerkvoorde hun tweede dochtertje samen in de armen, Beau Bru. Drie weken na de geboorte werd de kleine spruit met de luchtweginfectie RSV opgenomen in het ziekenhuis, waar ze tot op vandaag complicaties van ondervindt. De kersverse mama zag zich zelfs genoodzaakt haar schoonheidssalon tijdelijk te sluiten.

Gelukkig kon Natassia haar zorgen gisteren, op haar 31ste verjaardag, even vergeten en genieten van haar speciale dag. “31 jaar oud vandaag”, laat ze weten op Instagram. “Waar moet ik beginnen? Eerst wil ik zeggen dat ik trots ben op mezelf. Mijn eigen bedrijf, een goede man aan mijn zijde, samen een huis gekocht en 2 prachtige kinderen. Ik voel me goed, ik voel me compleet en alles wat erbij hoort is extra.”

“Ik wil nu gewoon veel herinneringen maken met mijn familie en vrienden. Bid elke dag voor een goede gezondheid, geniet van elk moment en hou vooral van jezelf”, besluit Natassia. De felicitaties stromen binnen in de reacties. “Happy birthday, baby”, “Gelukkige verjaardag, schat”, “Gefeliciteerd”, “Dikke proficiat”, “Enjoy” en “31 zag er nog nooit zo goed uit”, willen haar volgers kwijt.

Populair

Laatste nieuws