Zanger Jo Vally (64) met ambulance afgevoerd: "Zag eruit als een levend lijk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zanger Jo Vally (64) met ambulance afgevoerd: "Zag eruit als een levend lijk"

Zanger Jo Vally (64) met ambulance afgevoerd: "Zag eruit als een levend lijk"

Jo Vally maakte zopas slecht nieuws bekend over zijn gezondheid. In ‘Primo’ vertelt de 64-jarige Vlaamse zanger dat hij onlangs met spoed afgevoerd werd naar het ziekenhuis.

Vlak voor de feestdagen ging het de verkeerde kant op met Jo Vally. De zanger begon een abnormale pijn aan zijn borstkas te ervaren. “Ik lag onwel in bed en dacht aanvankelijk: ‘Dit gaat wel over.’ Maar het ging het van kwaad naar erger”, vertelt hij in het weekblad. “De zweetdruppels parelden op mijn voorhoofd, want daags nadien zou ik mijn kerstconcert zingen. En ik heb in gans mijn carrière nog niet één keer verstek gegeven.”

Zelfs nu was hij niet van plan zijn kat te sturen. “Tot mijn dochter Carmen, die verpleegster is, zag dat ik eruitzag als een levend lijk”, klinkt het. Jo Vally raakte zelfs zijn bed niet meer uit. ”Ik kon niet meer op mijn benen staan. Ik viel gewoon omver. Ik was zo zwak, niet te doen. En ik ervoer hevige pijn op mijn borst. Carmen heeft dan de ziekenwagen gebeld”, vertelt de zanger.

Al snel werd duidelijk wat er aan de hand was: “een maagzweer die een bloedvat beschadigd had”. Gelukkig is de zanger intussen weer thuis en aan de beterhand. “Die maagzweer is een alarmsignaal geweest dat ik niet mag negeren. Nu kom ik er goed van af, maar de volgende keer misschien niet”, besluit Jo Vally. “De dokteres vertelde me dat ik me te vaak druk maak en stress voortaan moet vermijden. ’t Was voor mij een goede wake-upcall, hoor. Ik weet nu dat een goede gezondheid je hoogste goed is.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws