-->

Zijn Kim Van Oncen en Niels De Jonck verloofd? 'Dertigers'-actrice verklapt meer

Zijn Kim Van Oncen en Niels De Jonck verloofd? 'Dertigers'-actrice verklapt meer
Zaterdag 28 Januari 2023 - 12:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Kim Van Oncen heeft drukke tijden voor de boeg. De actrice heeft nog maar net afscheid genomen van ‘Dertigers’ en haar personage Saartje, of ze gaat al een nieuwe uitdaging aan. Sinds maandag presenteert ze de ochtendshow op Radio2 met Peter Van de Veire. Maar maakt ze binnenkort een gaatje vrij om in het huwelijksbootje te stappen?

Kim Van Oncen en haar vriend Niels De Jonck zijn al tien jaar dolgelukkig samen. De tortelduifjes hebben intussen ook twee oogappels rondlopen: hun zoontje Jack en dochtertje Stella. Maar helaas moest het koppeltje ook al enkele serieuze watertjes doorzwemmen. Zo werd hun tweede kindje, Pippa, in 2016 dood geboren.

Dat Kim en Niels een ijzersterk koppel vormen, staat buiten kijf. Maar zijn ze klaar voor een volgende stap en beloven ze elkaar binnenkort hun eeuwige trouw? Daar lijkt het niet op. “Daar wordt nu zelfs niet over gesproken”, geeft Kim toe in TV-Familie. “Simpelweg omdat er door de bouw van ons huis geen budget meer over is voor een trouwfeest.”

Maar zeg nooit nooit. “Och, het komt er ooit nog wel van”, bedenkt de actrice en radiopresentatrice zich. “Ook al zijn we nu al heel innig verbonden door onze kinderen. Een huwelijk zal misschien wel de kers op de taart zijn”, aldus Kim.

TAGS  I  Kim Van Oncen  I  Dertigers  I  Peter Van de Veire