Verliefde Miss België Chayenne Van Aarle stelt nieuwe (pak oudere) vriend voor Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verliefde Miss België Chayenne Van Aarle stelt nieuwe (pak oudere) vriend voor

Verliefde Miss België Chayenne Van Aarle stelt nieuwe (pak oudere) vriend voor

Chayenne Van Aarle mag zich nog twee weken Miss België noemen voor ze haar titel overdraagt aan de volgende gelukkige. Maar dat jaar met haar kroontje heeft haar in ieder geval één iets fantastisch opgeleverd: een nieuwe vlam.

Onlangs kreeg Chayenne Van Aarle bij Miss Universe een serieuze nederlaag te verwerken. Daar viel onze 23-jarige Miss België buiten de top 16. Maar je weet wat ze zeggen: geen geluk in het spel is geluk in de liefde. Althans, dat geldt voor Chayenne. Zij viel in zwijm voor de 43-jarige tv-maker en muziekproducent Nicolas Geniets toen ze een nummer opnam in zijn studio.

“'Goh, supertoffe en lieve gast', dacht ik. Hij stelde me direct op mijn gemak, maar voor de rest niks meer”, vertelt ze in Het Nieuwsblad. “Ik was niet op zoek naar een vriend. Integendeel. ‘Ik ben een zelfstandige vrouw, ik heb geen man nodig’, dacht ik. Maar nadat we wat berichtjes uitwisselden, begonnen we te daten. Pas toen voelden we allebei een hele intense klik en sloeg de vonk over.”

“We zijn een maand samen nu. Nog pril, maar we zijn allebei keiverliefd”, wil Chayenne erover kwijt. In het leeftijdsverschil van 20 jaar zien de tortelduifjes zien dan ook geen graten. “De liefde plan je niet”, zegt onze miss klaar en duidelijk. “Ik heb drie relaties achter de rug en telkens was de man enkele jaren ouder. Ik vál gewoon meer op ouder, omdat ik een oude ziel ben.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws