Zangeres Natalia maakt prachtig nieuws bekend over kersverse verloofde Frederik Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Natalia maakt prachtig nieuws bekend over kersverse verloofde Frederik

Zangeres Natalia maakt prachtig nieuws bekend over kersverse verloofde Frederik

Natalia is terug van weggeweest. Zes jaar na haar laatste plaat en twintig jaar na haar doorbraak komt de zangeres eindelijk met nieuwe muziek op de proppen. Morgen kan je de eerste single van haar gloednieuwe album ‘Halleluja to the beat' overal beluisteren.

Natalia draagt haar nieuwe single op aan haar kersverse verloofde Frederik Binst. De tortelduifjes zijn al sinds 2018 samen en verloofden zich afgelopen november nog tijdens de Halve Marathon des Sables in Jordanië. Haar nieuwe nummer heet ‘When You Came By’ en is een ode aan de liefde, en dus aan de man van haar leven.

Niet meteen wat we van Natalia’s comeback zouden verwachten, maar ‘When You Came By’ is een traag en romantisch nummer waarin ze vertelt hoe haar leven in zes jaar tijd zo veranderd is. Dankzij haar grote liefde Frederik. “Je hebt opnieuw licht in m'n leven gebracht en m'n hart geheeld”, klinkt het onder andere. “Natuurlijk was hij blij met dat eerbetoon”, vertelt de zangeres in Het Laatste Nieuws. “Al moet ik ook toegeven dat hij niet meteen fan is van het genre muziek dat ik maak”, lacht ze.

Maar Frederik heeft tonnen respect voor zijn vrouw in spe. “Hij heeft namelijk met eigen ogen gezien hoe hard ik aan die nieuwe songs gewerkt heb”, vervolgt Natalia. Morgen komt haar eerste nummer uit, de volledige plaat ligt in april in de rekken. In mei en juni stelt ze ‘Halleluja to the beat' voor tijdens een korte theatertournee.

Bron: Instagram Stories

Zangeres Natalia maakt prachtig nieuws bekend over kersverse verloofde Frederik
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws