-->

Opnieuw vreselijk nieuws over toestand van Rob de Nijs (80) na parkinsondiagnose

Opnieuw vreselijk nieuws over toestand van Rob de Nijs (80) na parkinsondiagnose
Donderdag 26 Januari 2023 - 21:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Het gaat niet goed met Rob de Nijs. In 2019 werd bij de Nederlandse zanger de ziekte van Parkinson vastgesteld. En zijn gezondheid gaat volgens zijn vrouw Jet helaas steeds sneller achteruit.

Afgelopen zomer stond Rob de Nijs nog voor het laatst op het podium. Sindsdien is zijn gezondheid zienderogen achteruitgegaan. In het Nederlandse weekblad Privé liet hij in november nog weten dat hij niet meer kan lopen. “Ik kan geen stap meer zetten. Het is niet anders. Ik heb die ziekte en die gaat van kwaad tot erger. Nooit naar weer ietsje beter.”

Helaas gaat het elke dag een beetje slechter met de 80-jarige zanger. “Als ik zou zeggen dat het goed gaat, lieg ik”, bevestigde Robs echtgenote in december in VROUW Magazine. “De parkinson begint echt om zich heen te slaan, dat is heel pijnlijk en verdrietig”, klonk Jet diep bedroefd.

En opnieuw geeft zijn vrouw nu een droevige update over Robs toestand. “Het wordt beetje bij beetje wel wat minder”, vertelt Jet aan RTL Boulevard. “Maar parkinson is gewoon een progressieve aandoening, helaas.” Maar aan het Nederlandse Shownieuws gaf ze wel mee dat de zanger steeds positief blijft. “Fysiek wordt hij wel wat minder, maar hij gaat dit avontuur gewoon met volle moed weer aan. Dat kan hij!”, klinkt het daar.

TAGS  I  Rob de Nijs