'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck laat heuglijk nieuws op de wereld los TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck laat heuglijk nieuws op de wereld los

'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck laat heuglijk nieuws op de wereld los

We kennen Lynn Van den Broeck, de vriendin van Mathias Vergels, natuurlijk vooral als Viv uit ‘Thuis’. Maar nu krijgt de actrice opnieuw een unieke kans van de VRT. Ze mag vanavond namelijk haar beste presentatietalenten uit de kast halen.

Vanavond vindt de vijftiende editie van de MIA’s, de Music Industry Awards, plaats. Bart Peeters - en dus niet Danira Boukhriss Terkessidis zoals vorig jaar - praat de awardshow deze keer aan elkaar. Maar ook ‘Thuis’-actrice Lynn Van den Broeck krijgt een belangrijke taak toegewezen.

“Want naast de awardshow is er nog veel meer te beleven”, vertelt ze in een video van Eén op Instagram. Net zoals bij ‘Zomerhit’ zal Lynn de hele show vanavond weer backstage volgen. De actrice maakt alles van op de eerste rij mee en brengt de hele avond verslag uit op de socials van Eén, als een soort backstage vliegende reporter.

“Facebook, Instagram, TikTok, ik ga alles volspammen met de MIA’s”, lacht Lynn. “En ik ga er ook eentje mogen uitreiken”, zegt ze apetrots. De Instagramvolgers van Eén wensen haar alvast enorm veel succes toe in de reacties.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eén (@eenbe)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws