Julie Vermeire en haar vriend Laurins hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Julie Vermeire en haar vriend Laurins hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Julie Vermeire en haar vriend Laurins hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Julie Vermeire en Laurins Dursin leerden elkaar kennen op de set van ‘De Redders’. Daar sloeg de vonk over en een goede twee jaar later zijn de tortelduifjes nog steeds dolgelukkig samen. Maar zullen ze binnenkort met zijn drietjes zijn?

Al twee jaar lang vormen Julie Vermeire en haar vriend Laurins Dursin een onafscheidelijk koppel. Intussen wonen de twee al een hele tijd samen in Kortrijk. Over een verloving durfde Jacques Vermeires dochter eerder al eens luidop te dromen in Dag Allemaal. “Maar we zien wel als het zover is”, besloot ze toen gerust.

Zullen kinderen misschien eerder aan de orde zijn? “Ik wil zeker ook mama worden”, geeft Julie nu toe in Dag Allemaal. “Maar nu nog niet”, klinkt het klaar en duidelijk. “Laurins en ik wonen wel al samen en Sunny, onze hond, is ons kind. Dat volstaat voorlopig”, lacht de blondine.

Van kinderen is er dus nog niet meteen sprake. Voorlopig is het perfect zoals het is. “We zijn al heel blij dat ­samenwonen zo goed gaat”, vertelde Julie eerder nog in het weekblad.

Populair

Laatste nieuws