-->

Lesley-Ann Poppe post een erg ondeugend plaatje en pronkt met haar tepelpiercing

Lesley-Ann Poppe post een erg ondeugend plaatje en pronkt met haar tepelpiercing
Zaterdag 28 Januari 2023 - 20:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Kevin Lebreton, de man van Lesley-Ann Poppe, vroeg zijn vrouw nog eens op date en daar zegt ze natuurlijk geen nee tegen. De blondine trok een opvallende outfit aan en liet zo wel erg diep in haar boezem kijken.

In 2016 kwam het heuglijke nieuws naar buiten dat Lesley-Ann Poppe een nieuwe relatie heeft. Een jaar later stapte ze in alle stilte al in het huwelijksbootje met de bijna tien jaar jongere Kevin Lebreton. De twee zijn nog steeds dolverliefd en dat laten ze ook maar al te graan zien op sociale media.

Even geleden trokken de tortelduifjes al voor een paar dagen naar Parijs, maar nu was het alweer tijd voor een romantische avond. Lesley-Ann laat weten dat haar man een fijne date heeft gepland voor hun tweetjes en daar trekt ze een bijzondere outfit voor aan. Die showt ze meteen aan al haar volgers op Instagram.

Zo post Lesley-Ann een gewaagde selfie waarop ze pronkt met haar goedgevulde boezem. De blondine heeft een knalrode jurk aan met een diep uitgesneden decolleté. Dat is niet het enige dat opvalt, want ze draagt ook geen beha. Daardoor krijgen we meer te zien van haar tepelpiercing. Een gedurfd kiekje!

TAGS  I  Lesley-Ann Poppe