'Familie'-kijkers tikken scenaristen op de vingers: "Nóg een serieuze fout!" TV en Radio
TV en Radio

'Familie'-kijkers tikken scenaristen op de vingers: "Nóg een serieuze fout!"

'Familie'-kijkers tikken scenaristen op de vingers: "Nóg een serieuze fout!"

Op sociale media laten verschillende fans weten dat ze iets opvallends hebben opgemerkt in ‘Familie’. Volgens hen zit er een grote fout in het verhaal, maar dat blijkt volgens enkele kijkers toch niet helemaal te kloppen.

Op Facebook wordt er hevig gediscussieerd over Louise Van den Bossche. De kijkers vragen zich af of ze al dan niet het recept van de Bomma kent. “Nog een serieuze fout in 'Familie'. De ‘oude’ Louise heeft vroeger samen met de Bomma stoofvlees gemaakt in de keuken van Jan, maar nu zou ze het recept nog niet weten?”, vraagt een opmerkzame kijker zich af.

Andere fans laten weten dat het toch klopt dat Louise het recept niet zou kennen. “Het ‘geheime’ ingrediënt heeft ze enkel aan Maarten verklapt, al de anderen moesten weggaan of wegkijken toen ze dit toevoegde. Dus Louise weet dit effectief niet en het is dus ook geen fout” en “Niemand buiten Maarten heeft dat ooit te horen gekregen. Je vergist je”, reageren ze.

Ook laten verschillende kijkers weten dat dit toch niet zó belangrijk is. “Ik ken ook niet alle recepten uit m’n hoofd hoor”, “Jezus, waar let je op”, “Is dat hier ook al zo’n muggenzifterig gedoe?” en “Geniet gewoon van de soap”, schrijven zij dan weer. “En wat dan nog wat fouten betreft. De acteurs en scenaristen zijn geen robots, maar mensen. En mensen maken nu eenmaal fouten”, klinkt het ook nog.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws