-->

Zanger Ian Thomas maakt heuglijk nieuws bekend: "Liefde opnieuw gevonden"

Zanger Ian Thomas maakt heuglijk nieuws bekend:
Zaterdag 28 Januari 2023 - 11:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Het nieuwe jaar is nog niet zo lang geleden van start gegaan, maar het belooft nu al heel wat mooie dingen te brengen voor Ian Thomas. In het Play4-showbizzprogramma ‘Play Café’ kondigt de 25-jarige zanger en voormalige ‘Familie’-acteur fantastisch nieuws aan.

“Ik ben superblij dat ik het eindelijk met de wereld mag delen”, glundert Ian Thomas. Na enkele jaren afwezigheid is hij eindelijk van plan nieuwe muziek uit te brengen. De zanger heeft namelijk een gloednieuw platencontract bij Warner Music beet. Maar dat is niet de enige verrassing. Deze keer switcht de zanger naar het Nederlands.

Waarom? “Ik ben ooit begonnen in het Nederlands”, legt Ian Thomas uit. “Ondertussen al twaalf jaar geleden, want toen ik dertien jaar was kwam mijn eerste single uit.” Daarna heeft hij tien jaar lang niet meer in het Nederlands gezongen. “Maar ik heb de liefde voor mijn moedertaal opnieuw gevonden”, klinkt het. “En daarbij ben ik ook deels geïnspireerd door bepaalde artiesten om weer in het Nederlands te gaan schrijven en zingen.”

Hoe Ian Thomas’ nieuwe muziek zal klinken? “Het wordt zeker en vast popmuziek, maar dan met iets meer ‘edge’, met een kantje eraan”, kan de zanger nu al verklappen. Zijn eerste single mogen we naar eigen zeggen heel binnenkort verwachten.

TAGS  I  Ian Thomas