"Lekker!": Jamie-Lee Six maakt het bloedheet met uitdagende shoot in lingerie sexy
sexy

"Lekker!": Jamie-Lee Six maakt het bloedheet met uitdagende shoot in lingerie

"Lekker!": Jamie-Lee Six maakt het bloedheet met uitdagende shoot in lingerie

Jamie-Lee Six staat opnieuw voor de lens en deze keer laat ze zich van haar beste kant zien in lingerie. De influencer showt verschillende setjes en die lijken allemaal in de smaak te vallen bij haar volgers.

Jamie-Lee Six is bekend geworden als insider bij het jongerenplatform Tagmag. Daarna was ze ook te zien in de jeugdserie ‘D5R’ en verscheen ze in verschillende tv-programma’s zoals ‘De Verraders’ en ‘BV Darts’. Bovendien doet ze het ook bijzonder goed op sociale media. Zo is de influencer erg populair op Instagram.

Deze week stond er een nieuwe fotoshoot op de planning en Jamie-Lee geeft op haar Instagrampagina nu al een kijkje achter de schermen. Ze post een filmpje waarin we verschillende uitdagende looks te zien krijgen en zo doet ze de monden van haar volgers alweer wagenwijd openvallen. “Behind the scenes van de shoot van vandaag”, schrijft Jamie-Lee erbij.

Haar volgers laten aan haar weten dat ze er fantastisch uitziet. “Wij zijn fan”, “Jij bent zo’n mooie vrouw om naar te kijken”, “Smoking hot”, “Wauw”, “Omg, wat een lichaam”, “Ziet er niet slecht uit, hoor”, “Ik ben verliefd denk ik”, “Jij bent zo mooi en sexy”, “Knappe verschijning”, “Echte beauty” en “Topmodel”, klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws