-->

Kijkers zijn allesbehalve mals voor 'Big Brother': "Dat verloopt niet eerlijk!"

Kijkers zijn allesbehalve mals voor 'Big Brother':
Zaterdag 28 Januari 2023 - 19:30   I   Foto: SBS   I   door Redactie

De bewoners van het ‘Big Brother’-huis maken zich klaar voor alweer een nieuwe eliminatie. De kijkers thuis stellen zich alvast vragen bij het stemproces en op sociale media wordt daar hevig over gediscussieerd.

Vanavond vindt er alweer een nieuwe eliminatie plaats. De nominatie gebeurde deze keer wel iets anders dan dat de bewoners gewonen zijn. Zo werden de kandidaten opgedeeld in twee groepen voor de Battle Week. Het winnende team mocht vervolgens drie bewoners uit het verliezende team nomineren.

Uiteindelijk nomineerden ze Danny Rob en Ilse. Wie vanavond het huis zal moeten verlaten, dat komen we straks te weten. Echter moeten de kijkers nu al wat kwijt over de stemmen van het publiek. “Ik vraag me af of dat stemmen wel eerlijk verloopt”, klinkt het. “Wij kunnen dat alvast niet controleren en ‘Big Brother’ kan zeggen wat hij wil”, gaat de fan verder.

“Inderdaad, er wordt gefoefeld volges mij. Dat ze de échte stemmen maar eens vrijgeven, maar dat durven ze niet” en “Klopt, ‘Big Brother’ bepaalt wie erin blijft en niet de stemmers. Dat is voor de show”, reageren andere kijkers al snel. “Altijd al zo geweest”, “Is al jaren zo” en “Zijn huis, zijn regels”, schrijven ze ook nog.

TAGS  I  Big Brother