-->

Actrice Evelien Bosmans kondigt heuglijk nieuws aan: "In blijde verwachting..."

Actrice Evelien Bosmans kondigt heuglijk nieuws aan:
Vrijdag 27 Januari 2023 - 12:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

2022 was voor Evelien Bosmans niet bepaald het gemakkelijkste jaar. Een klein jaar geleden zetten zij en Jonas Van Geel met pijn in het hart een punt achter hun relatie. Het koppeltje was acht jaar samen en kreeg in 2019 een zoontje, Charlie. Maar 2023 oogt rooskleuriger. Op Instagram maakt de actrice ontzettend goed nieuws bekend.

“In blijde verwachting van onze kleine alien”, laat Evelien Bosmans weten op Instagram. Daarbij deelt ze een foto waarop ze haar handen teder op haar bolle buik houdt. Eén seconde zaait de foto veel verwarring, maar al snel wordt duidelijk dat de actrice niet echt een kindje verwacht, maar dat het tweede seizoen van ‘F*** You Very, Very Much’ eraan komt.

“F*** YOU VERY, VERY MUCH 2”, schrijft Evelien er voor alle duidelijkheid bij. Deze zomer schittert de actrice opnieuw naast beste vriendinnen Frances Lefebure en Daphne Wellens in het nieuwe seizoen van de populaire Streamz-reeks.

Fans zijn alvast door het dolle heen en uiten hun enthousiasme in de reacties onder de officiële aankondiging van Streamz op Instagram. “Zalibef”, klinkt het onder andere, een verwijzing naar de serie. “Woehoeeeew”, “JAAA”, “Heerlijk”, “Eindelijk”, “Kan al niet wachten” en “Topreeks”, lezen we nog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Evelien Bosmans (@evelien_______)

TAGS  I  Frances Lefebure  I  Daphne Wellens  I  Evelien Bosmans