Na roddels over breuk: Marie Verhulst schept duidelijkheid over relatie met Jef Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na roddels over breuk: Marie Verhulst schept duidelijkheid over relatie met Jef

Na roddels over breuk: Marie Verhulst schept duidelijkheid over relatie met Jef

Vanavond kunnen we alweer genieten van de vierde aflevering van ‘De Verhulstjes’ op Play4. Daarin kunnen we de avonturen van Vlaanderens populairste familie wekelijks op de voet volgen. Maar er is één opvallende afwezige dit seizoen: Jef Oomen, de vriend van Marie Verhulst. Zijn de twee nog wel samen?

Marie Verhulst en Jef Oomen besloten hun relatie buiten de schijnwerpers te houden. En dat op zich is al genoeg om de geruchten dat de twee een punt zouden hebben gezet achter hun relatie hoog te doen oplaaien. Maar niets is minder waar. We zagen Jef Marie in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen nog naar de luchthaven brengen. Geen vuiltje aan de lucht dus.

Bovendien bijt Marie fel van zich af in de realityreeks over haar familie."Ik heb Jef en toch wordt er overal geschreven dat we niet meer samen zouden zijn", zegt ze verontwaardigd. "Dat is zo vermoeiend. Je wordt een paar weken ergens niet samen gezien en dan is het meteen al: 'Ze zijn uit elkaar. Ze hebben ruzie'", klinkt ze duidelijk gefrustreerd.

"Zijn jullie uit elkaar? Dat wist ik zelfs niet", plaagt Viktor Verhulst zijn jongere zus. "Het is ook niet zo", wil Marie nog eens onderstrepen. Na drie jaar zijn Marie en Jef nog steeds even gelukkig samen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws