Natalia brengt na 6 jaar nieuwe plaat uit: daarom moesten fans zo lang wachten Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Natalia brengt na 6 jaar nieuwe plaat uit: daarom moesten fans zo lang wachten

Natalia brengt na 6 jaar nieuwe plaat uit: daarom moesten fans zo lang wachten

Zes jaar na haar laatste plaat en twintig jaar na haar doorbraak laat Natalia eindelijk nieuwe muziek op de wereld los. Vrijdag dropte ze haar single ‘When You Came By' en binnenkort mogen we het volledige album ‘Halleluja to the beat' verwachten. Maar hoe komt het dat de Kempische zangeres zo lang op zich liet wachten?

Vrijdag lanceerde Natalia ‘When You Came By’, haar eerste single sinds 2017. Enorm spannend dus, zeker omdat haar fans er zo lang op moesten wachten en de verwachtingen torenhoog lagen. “Ik heb intussen twee kinderen op de wereld gezet, hé. Daar kruipt veel tijd en energie in”, lacht de zangeres in Het Laatste Nieuws.

In maart 2020 mochten Natalia en Frederik hun dochtertje Bobbi-Loua verwelkomen, dik anderhalf jaar later hun zoontje Apollo. “Ik vond het belangrijk om met beiden genoeg tijd door te brengen na de geboorte”, legt de Kempische uit. Bovendien gooide ook de coronapandemie roet in het eten. “Ik wou geen nieuwe plaat op de wereld loslaten zonder er promo voor te kunnen voeren en live te kunnen zingen. Nu zit de timing perfect”, besluit Natalia.

Haar leven is de afgelopen zes jaar compleet veranderd: ze heeft haar verloofde leren kennen, kindjeren gekregen, sleutelde aan haar drukke carrière en heeft intense verbouwingen achter de rug. “Dat is best pittig. En toch vertoont m'n leven nu meer balans dan pakweg zes jaar geleden. Het evenwicht zit goed”, aldus Natalia. “Ik ben ook wijzer geworden, en ik heb het gevoel dat ik meer te vertellen heb sinds ik mama ben.” En dat doet ze ook op haar gloednieuwe plaat, die vanaf april overal te beluisteren is.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws