-->

Ward Kerremans, vriend van Danira, maakt heuglijk nieuws bekend: "Eindelijk!"

Ward Kerremans, vriend van Danira, maakt heuglijk nieuws bekend:
Zaterdag 28 Januari 2023 - 16:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Ward Kerremans heeft met 2022 een succesvol jaar achter de rug. Niet alleen scheerde ‘Billie vs Benjamin’, de reeks waarin hij naast Charlotte Timmers de hoofdrol speelde, hoge toppen, hij vond in Danira Boukhriss Terkessidis ook opnieuw de liefde. Maar ook 2023 belooft een knaller te worden.

Dit jaar is het duidelijk bij Streamz te doen. De Vlaamse streamingdienst verwelkomt heel wat nieuwe series van eigen bodem, maar er zijn ook enkele vertrouwde reeksen die terugkeren. Zo werd zopas aangekondigd dat het succesvolle ‘Billie vs Benjamin’ een tweede seizoen krijgt.

Zowel Streamz als Ward Kerremans zelf delen het heuglijke nieuws mee op Instagram. Hoe het verdergaat tussen de linkse trut en rechtse zak, komen we dit najaar te weten op de streamingdienst. Wellicht wordt de tweede reeks net zoals de eerste wat later ook op VTM uitgezonden.

Fans zijn alvast door het dolle heen. “OMG JAAA”, “Oooh, zalig”, “Whoop whoop”, “Joepieee”, “Eindelijk”, “Kan niet wachten”, “Let’s go, Ward” en “Lekker bezig”, luidt het in de reacties.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ward Kerremans (@wardkerremans)