Harde kern RSCA wil Marc Coucke weg en bedreigt hem: "Dit zijn we van plan" Sport
Sport

Harde kern RSCA wil Marc Coucke weg en bedreigt hem: "Dit zijn we van plan"

Harde kern RSCA wil Marc Coucke weg en bedreigt hem: "Dit zijn we van plan"

Vrijdagavond werd de topper tussen Standard en RSC Anderlecht al gesaboteerd, maar mogelijk blijft het daar niet bij. De harde kern van paars-wit is het beu en wil nog meer actie tegen voorzitter Marc Coucke ondernemen.

"Tegen Antwerp protesteerden de jongeren aan de poort, nu gingen we een stapje verder. Wie weet volgt er in de week nog een actie op training en komt er tegen AA Gent zondag andermaal protest", zegt een anoniem lid van de harde kern van Anderlecht in Het Laatste Nieuws.

"We zijn ertoe bereid, want Coucke moet vertrekken", klinkt het daarna duidelijk. En er volgt ook een bedreiging aan het adres van de Anderlecht-voorzitter. "De Standard-supporters stonden ooit in het kantoor van Roland Duchâtelet om hun onvrede te uiten. Die van Charlton hebben destijds zijn eigendommen beklad."

"Langsgaan bij Coucke"

"Pas toén heeft Duchâtelet stappen ondernomen om die clubs te verkopen. Voorlopig zijn we het niet van plan, maar... Misschien moeten we ook maar eens langsgaan bij Coucke."

De anonieme supporter legt ook uit waarom de kop van Coucke precies moet rollen. "Coucke maakt alles kapot waar Anderlecht voor staat. Er is geen klasse meer - we vinden Coucke maar een boer. Verfijnd voetbal is er evenmin. De jeugd wil niet bloeden voor Anderlecht. Je kunt hen dat niet kwalijk nemen, ze zijn niet beter gewoon."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws