Emi en boer Kim uit 'Boer zkt Vrouw' kondigen bijzonder nieuws aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Emi en boer Kim uit 'Boer zkt Vrouw' kondigen bijzonder nieuws aan

Emi en boer Kim uit 'Boer zkt Vrouw' kondigen bijzonder nieuws aan

Emi Pellarin en aardappelboer Kim Biets leerden elkaar in het afgelopen seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ kennen. Enkele maanden later leven de tortelduifjes nog steeds op hun roze wolk. Nu heeft het koppeltje ook iets leuks te vieren.

Emi en Kim zijn een van de overgebleven koppeltjes uit het recentste ‘Boer zkt Vrouw’-seizoen. Uit een serieus aantal vrouwen koos de aardappelboer echter eerst Ginny eerst als de gelukkige. Al snel besefte hij dat niet Ginny, maar Emi de ware voor hem was en kwam hij op die beslissing terug. En kijk nu, enkele maanden later zijn de lovebirds gelukkiger dan ooit.

Het was duidelijk een succesvol seizoen van het datingprogramma. Want niet alleen zijn er heel wat vonken overgeslagen, er zijn ook vriendschappen voor het leven gesmeed. Tussen Emi en Amber Diddens bijvoorbeeld, die datzelfde seizoen in boer William de liefde van haar leven vond. Gisteren mocht Amber 23 kaarsjes uitblazen. En goede vriendin Emi zette haar stevig in de bloemetjes op Instagram.

“Gelukkige verjaardag, lieve Amber”, wenst Emi de blondine toe. Daarbij deelt ze enkele ludieke foto’s van hun tweetjes tussen de geitjes van boer Garry. Ook Els, die sinds het programma aan boer Garry’s zijde door het leven gaat, is te zien op de foto’s. “Dat we samen nog veel geitjes mogen kussen”, lacht Emi ten slotte.

Bron: Instagram Stories

Emi en boer Kim uit 'Boer zkt Vrouw' kondigen bijzonder nieuws aan
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws