Kato van The Starlings gaat uit de kleren en laat Tom met mond vol tanden achter Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kato van The Starlings gaat uit de kleren en laat Tom met mond vol tanden achter

Kato van The Starlings gaat uit de kleren en laat Tom met mond vol tanden achter

Nu hun teleurstelling over ‘Eurosong’ wat gaan liggen is, lijkt het een pak beter te gaan met The Starlings. Hun ‘Rollercoaster’ scheert hoge toppen en Kato Callebaut straalt meer dan ooit. Dat bewijst ze nu opnieuw met een reeks gewaagde plaatjes op Instagram.

Op de MIA’s zag ze er afgelopen donderdag al waanzinnig goed uit, de dag erna moest ze zeker niet onderdoen. “Hi”, schrijft de zangeres onder enkele kiekjes op Instagram. In een reeks foto’s in haar beha weet Kato haar volgers te betoveren, haar man Tom Dice in de eerste plaats.

“4u slapen na de MIA’s en er zo uitzien”, reageert Kato’s wederhelft verbluft. “En ik ben daarmee getrouwd, zeg”, kust hij zijn beide pollekes. Maar niet alleen Tom is onder de indruk.

“Damn, girl”, “Wat ben jij knap”, “De allermooiste”, “Beauty”, “Vamp”, “Prachtige vrouw”, “Hot”, “Net een model” en “Komt precies uit de boekskes”, strooien Kato’s volgers met complimentjes. “Mooi”, denkt ook Elke Clijsters erover. “Looking gooood”, wil ook Brecht De Geyter uit ‘Blind Getrouwd’ kwijt.

Populair

Laatste nieuws