"Ik smelt": Sieg De Doncker verovert harten met foto van Maureen en dochtertje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Ik smelt": Sieg De Doncker verovert harten met foto van Maureen en dochtertje

"Ik smelt": Sieg De Doncker verovert harten met foto van Maureen en dochtertje

Los van Maureens vlammenincidentje op het Gala van de Gouden K’s, gaat alles in haar gezinnetje voor de wind. De presentatrice vormt al meer dan drie jaar een dolgelukkig koppel met acteur Sieg De Doncker. In juli 2021 mochten ze hun eerste kindje, hun dochtertje Nelle, verwelkomen en afgelopen zomer trokken ze met hun drietjes in in hun nieuwe stekje.

Op Instagram neemt Sieg De Doncker nu even een momentje om met de twee belangrijkste vrouwen in zijn leven te pronken. “Mijn lievelingsmeisjes!”, schrijft de voormalige ‘Familie’-acteur apetrots onder een uiterst schattig kiekje van moeder en dochter. Daarmee windt hij in een mum van tijd al zijn volgers rond zijn vinger.

“Dat snap ik! Knappies! En die kleine is om op te vreten”, merkt één van zijn volgers op. “Jouw twee schone madammekes”, “Wat een mooi dochtertje en vrouw”, “Leuke meiden, Sieg”, “Prachtig gezinnetje, “Oooh, zo cute”, “Die staartjes, zo schattig”, “Mooi poppemieke”, “Wat een schatje”, “Fantastische foto”, “Wondermooi” en “Ik smelt”, is de rest het ermee eens.

“Twee prachtexemplaren”, denkt ‘Onder Vuur’-actrice Lynn Van Royen er nog over. En ook Astrid Coppens laat met enkele hartjes weten dat Nelle en Maureen het hare helemaal veroverd hebben.

Populair

Laatste nieuws