Thomas Vanderveken spreekt klare taal over huwelijk met Véronique Leysen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Thomas Vanderveken spreekt klare taal over huwelijk met Véronique Leysen

Thomas Vanderveken spreekt klare taal over huwelijk met Véronique Leysen

Thomas Vanderveken en Véronique Leysen zijn al sinds 2008 samen. Samen hebben ze intussen drie zoontjes, de zesjarige Otto, de bijna driejarige Isaï en de kleine Romeo, van een halfjaar oud. In een openhartig interview speelt de presentator nu open kaart over zijn huwelijk met de voormalige Ketnetwrapster.

Als we een ding uit het interview mogen concluderen, is dat het tussen Thomas en Véronique nog steeds dikke liefde is. De ‘Alleen Elvis blijft bestaan’-presentator heeft dan ook een duidelijk beeld van zijn huwelijk. “Liefde gaat over een keuze. Ik heb ooit in een gemeentehuis tegen Véronique 'ja' gezegd, en ik vind: dan kom je daar niet op terug”, besluit hij in Het Laatste Nieuws. “Hoe het ook loopt, wat er ook fout gaat: ik gá ervoor en ik hoop van Véronique hetzelfde.”

“Ik zie koppels uit elkaar gaan die stellig beweren dat ze nog de beste vrienden zijn. Ik versta dat niet goed. Blijf dan samen. Je hebt toch 'ja' gezegd?”, klinkt het. Thomas is in ieder geval vastberaden: Véronique is en blijft “de vrouw van zijn leven”. “Wat tegenslag gaat daar niks aan veranderen”, aldus de presentator.

“Dat is uiteindelijk wat we elkaar beloofd hebben. Toen wij 'ja' zeiden, zijn onze levens één geworden. Kom achteraf dan niet zeggen: ik geef mijn eigen leven terug voorrang”, denkt hij er het zijne van. “Ach, ik zeg dat nu met veel aplomb, je weet natuurlijk nooit hoe het leven loopt.”

Populair

Laatste nieuws