Maxime De Winne onthult vreselijke details van achter de schermen bij 'Familie' Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Maxime De Winne onthult vreselijke details van achter de schermen bij 'Familie'

Maxime De Winne onthult vreselijke details van achter de schermen bij 'Familie'

Kort na de exit van Koen (Sieg De Doncker) moesten de trouwe ‘Familie’-kijkers twee weken geleden ook afscheid nemen van Quinten (Maxime De Winne). Hij vloog de gevangenis in voor drugssmokkel. Maar hoe blikt de acteur nu echt terug op zijn tijd bij de populaire VTM-soap?

Quinten werd op vraag van Maxime De Winne uit de reeks geschreven. “Mijn rol is nu wel uitgespeeld en afgerond. Ik heb het gevoel dat ik er alles heb uitgehaald, ik kan niet met mijn rolstoel blijven vallen”, bedacht de acteur zich eerder al in Het Laatste Nieuws. In Dag Allemaal brengt hij nu enkele dieptepunten bij ‘Familie’ aan het licht.

Daarvoor kijkt Maxime eerst in de richting van zijn personage. “Hij heeft een paar keer diep gezeten door zijn drankverslaving en de ontvoering van zijn verloofde”, klinkt het. Maar ook op persoonlijk vlak heeft hij mindere momenten gekend. “Persoonlijk had ik het elke keer moeilijk als er weer een vast personage verdween”, besluit de acteur. “Collega’s vertrokken niet altijd met volle goesting.” Dat hakte er duidelijk in.

“Voor de rest ben ik blij dat ik geen andere dieptepunten heb meegemaakt”, wil hij wel onderstrepen. “Ik ging altijd graag werken en stond daar met plezier om 5 uur voor op. Al was die rolstoel vaak een marteling, omdat die mij beperkte in mijn acteerspel”, beseft Maxime toch. “Hij maakte me kleiner en daardoor week en minder zelfverzekerd. Enkel als ik met andere acteurs aan een tafel zat, voelde ik me gelijkwaardig”, aldus de voormalige soapacteur.

Populair

Laatste nieuws