Emotionele An Lemmens ziet grootste droom in vervulling gaan: "Ongelooflijk" TV en Radio
TV en Radio

Emotionele An Lemmens ziet grootste droom in vervulling gaan: "Ongelooflijk"

Emotionele An Lemmens ziet grootste droom in vervulling gaan: "Ongelooflijk"

Morgen kunnen we alweer de derde aflevering van ‘Een echte job’ meepikken op VTM. Daarin loopt onder andere An Lemmens stage als verpleegkundige in het ziekenhuis van Aalst. En tijdens de opnames mocht ze een waanzinnig mooi moment meemaken.

An Lemmens kwam op de kinderafdeling terecht. “Eventjes krop in de keel toen ik hoorde dat ik op de afdeling pediatrie terechtkwam”, schreef de presentatrice eerder al op Instagram. “Maar wát een waardevolle en intense ervaring. Een wekenlange rollercoaster die heel wat gevoelens losmaakte”, omschreef ze haar avontuur. En dat willen we gerust geloven.

Het was voor An een droom die uitkwam: als interim-verpleegster mocht ze in ‘Een echte job’ een bevalling bijwonen én mee begeleiden. “Ik vond het een hele eer om zo’n magisch moment mee te mogen maken”, klinkt het bij de presentatrice. “Ik moest heel de tijd tegen mezelf zeggen: niet wenen. Ik ben zelf nog niet zo lang geleden bevallen, dus die gevoelens kwamen terug boven.”

“Ik heb dat kindje echt vastgenomen en mee ter wereld begeleid”, beseft An met fonkelende ogen. “Hem mogen vastpakken... Je krijgt echt het gevoel van je eigen bevalling terug", glundert ze. “Het was fantastisch, ongelooflijk. Als er nog vrouwen zijn die met mijn assistentie willen bevallen, echt call me.” Dit moment zal ze van haar leven niet meer vergeten. “Haal de zakdoeken maar boven, want aanstaande maandag vloeien er echte tranen in 'Een echte job'”, bereidt de presentatrice haar Instagramvolgers voor.

Populair

Laatste nieuws