Kato en Tom van The Starlings maken prachtig nieuws bekend: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kato en Tom van The Starlings maken prachtig nieuws bekend: "Proficiat!"

Kato en Tom van The Starlings maken prachtig nieuws bekend: "Proficiat!"

Na enkele bewogen weken hebben Kato Callebaut en Tom Dice van The Starlings ontzettend goed nieuws te melden. Een ticket naar het Eurovisiesongfestival konden ze dan misschien niet bemachtigen, hun nummer ‘Rollercoaster’ scheert steeds hogere toppen.

De teleurstelling na de ‘Eurosong 2023’-finale is bij The Starlings stilaan gaan liggen. Zeker nu hun nummer week na week beter blijft scoren. Ze waren dan ook niet voor niets de publieksfavoriet om naar Liverpool te gaan. Deze week is hun song ‘Rollercoaster’ in de Ultratop zelfs al gestegen naar de 9e plaats. “OMG OMG OMG”, schrijven Kato en Tom op Instagram.

“Dank jullie wel om dit lied even hard te voelen zoals wij dat doen. Dank jullie wel om te streamen”, moet hen van het hart. Ook hun team en de radio’s zetten ze daarom uitgebreid in de bloemetjes. “Dit is nu al ons meest succesvolle nummer in de Ultratop OOIT en dat doet enorm veel deugd”, laten The Starlings dankbaar weten. “Proficiat!”, “Terecht”, “Topnummer”, “Prachtig liedje”, “Goed gedaan, schatjes” en “Jullie gaan het ver schoppen”, willen hun volgers kwijt.

Bovendien is ‘Rollercoaster’ ook in de MNM Top 50 aan het stijgen. Afgelopen zaterdag gingen ze van de 47e naar de 40e plaats. Als The Starlings daar straks die nummer één binnenhalen, beloven ze op Instagram om hun fans op een stevig feestje te trakteren. Stemmen is dus de boodschap.

Bron: Instagram Stories

Kato en Tom van The Starlings maken prachtig nieuws bekend: "Proficiat!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws