Hugo Sigal ontroert iedereen met pakkend eerbetoon aan Nicole: "Zó aangrijpend!" TV en Radio
TV en Radio

Hugo Sigal ontroert iedereen met pakkend eerbetoon aan Nicole: "Zó aangrijpend!"

Hugo Sigal ontroert iedereen met pakkend eerbetoon aan Nicole: "Zó aangrijpend!"

Afgelopen zaterdag werden de Kastaars! uitgereikt en ook Hugo Sigal was daarbij aanwezig. De zanger stond voor het eerst op het podium zonder zijn overleden echtgenote Nicole Josy en kreeg zo de hele zaal stil.

Dit weekend vond de uitreiking van de Kastaars! plaats in een uitverkocht Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. De Kastaars! zijn de nieuwste Vlaamse mediaprijzen die onder andere de populairste mediagezichten, mediamomenten en tv- en radioprogramma’s bekronen. Tijdens de show werd er ook even stilgestaan bij iedereen die in het voorbije jaar is overleden.

Hugo Sigal wist zo iedereen te ontroeren, want hij stond voor het eerst op het podium zonder zijn Colleke. Nicole Josy overleed begin november nadat ze thuis ongelukkig ten val kwam. Dit emotionele optreden deelt Eén nu nog eens op Instagram. “Voor de allereerste keer zingt hij zonder zijn Colleke, maar in onze harten is ze er bij”, aldus de omroep.

In de comments staat het vol met lieve berichtjes. “Zo’n mooi eerbetoon”, "Heb het niet droog kunnen houden", "Ging door merg en been", “Het emotioneelste moment van de avond. Hoe moedig van Hugo om dit te kunnen brengen”, “Heel erg prachtig dit en chapeau aan Hugo om dit nu al te kunnen brengen”, “Ze zou trots zijn geweest op je” en “Heeft me zo geraakt”, klinkt het onder meer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eén (@eenbe)

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws