Pijnlijk: Danira Boukhriss Terkessidis krijgt deksel op de neus Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pijnlijk: Danira Boukhriss Terkessidis krijgt deksel op de neus

Pijnlijk: Danira Boukhriss Terkessidis krijgt deksel op de neus

Danira Boukhriss Terkessidis heeft een schitterend jaar achter de rug. Ze vond niet alleen de liefde bij acteur Ward Kerremans, ook op professioneel vlak ging het haar voor de wind. Aan tv-programma’s geen gebrek en ook haar overwinning in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ gaat de geschiedenisboeken in.

Toch werd haar fantastische jaar afgelopen zaterdag niet bekroond op de ‘Kastaars!’. Ze was met drie nominaties nochtans de grootste kanshebber om in de prijzen te vallen. In twee categorieën haalde ze zelfs de shortlist niet: in die van ‘Mediamoment van 2022’ met haar overwinning in ‘De Allerslimtse Mens’ of die van ‘Tv-deelnemer’ in dezelfde quiz.

Uiteindelijk ging Bart Cannaerts met de award voor ‘Tv-deelnemer’ in ‘De Allerslimste Mens’ naar huis. ‘Mediamoment van 2022’ ging naar Philippe die als saboteur zelf ‘De Mol’ verliet. De enige award waar Danira nog kans op maakte, was die voor ‘Mediapersoonlijkheid’. Maar tijdens de show werd bekendgemaakt dat ze ook daar de shortlist niet had gehaald. De prijs ging uiteindelijk naar James Cooke.

Danira wist net zoals Erik Van Looy, die samen met haar de meeste nominaties op zak had, geen enkele prijs te verzilveren. Erik greep net als de presentatrice naast ‘Mediamoment’, ‘Tv-deelnemer’ en ‘Mediapersoonlijkheid’.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws