Sexy Celine Van Ouytsel doet vriestemperaturen vergeten in kleine bikini: "Wow!" sexy
sexy

Sexy Celine Van Ouytsel doet vriestemperaturen vergeten in kleine bikini: "Wow!"

Sexy Celine Van Ouytsel doet vriestemperaturen vergeten in kleine bikini: "Wow!"

Celine Van Ouytsel heeft dit weekend een bezoekje gebracht aan de wellness en daar laat ze haar volgers even van meegenieten. Op Instagram post ze enkele beelden van de locatie, maar ze laat zich ook van haar beste kant zien in bikini.

Celine Van Ouytsel werd in 2020 tot Miss België gekroond en sindsdien is de knappe blondine erg populair op Instagram. Niet alleen deelt ze vaak leuke kiekjes van zichzelf op haar pagina, af en toe durft ze ook meer pikante plaatjes te posten. Deze keer laat ze meer zien van haar bezoekje aan een wellness in Hasselt.

Zo showt ze ook twee plaatjes waarop ze alleen in de jacuzzi zit. Celine draagt een kleine bikini en pronkt zo met haar goedgevulde boezem. “Is er nog plaats?”, “Alleen? Had anders eens een berichtje gestuurd” en “Daar wil ik wel eens mee naartoe”, reageren enkele volgers al snel.

Ook hebben haar fans nog iets te zeggen over de gewaagde bikinifoto’s. “Schoon madam”, “Te knap”, “Sexy”, “Ja hallo”, “Knappe vrouw, Celine. Altijd op en top, mag gezien worden”, “Natural beauty, ik hou ervan”, “Wauw, wat ben jij een knappe vrouw” en “Mooie foto’s”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws