-->

Sarah Puttemans in sexy jurk doet vriend Viktor Verhulst helemaal blozen: "Pff!”

Sarah Puttemans in sexy jurk doet vriend Viktor Verhulst helemaal blozen:
Maandag 30 Januari 2023 - 18:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Sarah Puttemans trok dit weekend haar droomjurk aan voor een avondje uit. Ze post nu enkele kiekjes van deze prachtige outfit op Instagram en ze doet zo de mond van haar vriend Viktor Verhulst wagenwijd openvallen.

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst vormen al sinds 2020 een koppel, maar de twee zijn nog steeds dolverliefd. Dat steken ze ook niet onder stoelen of banken, want ze posten geregeld leuke kiekjes van hun tweetjes op sociale media. Ook laten ze af en toe lieve reacties achter onder elkaars posts.

Deze keer laat Sarah Puttemans zich opnieuw van haar beste kant zien op Instagram in een prachtig galakleed. “De outfit van gisteren met deze droomjurk”, schrijft ze onder de foto’s. Niet alleen Sarah is verliefd op deze outfit, ook Viktor is fan. “Pff, hoi”, reageert hij al sne en hij plaatst er ook nog een hartje bij.

“Ik zou ook zuchten in uw plaats, Viktor”, zegt iemand meteen. Ook veel andere volgers van Sarah laten weten dat ze er geweldig uitziet. “Oh wauw, Sarah. Prachtig”, “Ongelooflijk mooi”, “Babe”, “Gewoonweg wow”, “Dit is onbeschrijfelijk prachtig”, “Heel knap” en “Supermooi”, klinkt het onder meer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sarah Puttemans (@sarahputtemans)

TAGS  I  Sarah Puttemans  I  Viktor Verhulst