Regi eerlijk over pijnlijke breuk met Elke Vanelderen: "Dát was de boosdoener" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Regi eerlijk over pijnlijke breuk met Elke Vanelderen: "Dát was de boosdoener"

Regi eerlijk over pijnlijke breuk met Elke Vanelderen: "Dát was de boosdoener"

In januari 2021 kwam het trieste nieuws naar buiten dat Regi en Elke Vanelderen een punt achter hun relatie hadden gezet. In ‘Het Huis’ vertelt de dj nu meer over die echtscheiding.

Regi en Elke Vanelderen vormden voor een lange tijd een koppel. In 2012 stapten ze nog live op televisie in het huwelijksbootje, maar net geen tien jaar na de bruiloft maakten ze bekend dat ze gingen scheiden. In ‘Het Huis’ geeft de dj aan Eric Goens toe dat zijn passie voor muziek de boosdoener was. “Van waar die passie? Ik weet het niet. Ik heb het me afgevraagd op de kruispunten van mijn leven, maar zelfs op die momenten heb ik altijd voor de muziek gekozen”, geeft hij toe.

Toch is muziek niet de enige reden voor de breuk. “Elke zegt wel steeds opnieuw dat er te veel liefde voor de muziek was”, biecht Regi op. Tijdens de coronaperiode werkte hij nóg harder dan eerst. “Ik was thuis, maar was eigenlijk helemaal niet thuis. Dat was het grote probleem. Elke heeft me dat heel hard proberen duidelijk te maken”, legt hij uit.

Regi erkent wel dat hij een fout heeft gemaakt door in die periode zó veel tijd te spenderen aan zijn muziek. “Ik vluchtte weg in mijn studio. Not nice”, bekent hij. “Ik heb te weinig gedaan voor de kinderen. Voor mij was onze relatie al een compromis. En na zeventien jaar gaat de prik er sowieso wat vanaf”, gaat hij verder. “Ik ben wel de doorslaggevende factor van alle miserie geweest”, besluit de dj.

Populair

Laatste nieuws